Echipa DINO

Electromobility

Barcan Roxana Adriana

Educație

Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iași, Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației


Județ

Neamț


Abilități tehnice

Utilizarea aparatelor de masură și control Proteus MatLab MPLab C++ C Autodesk Maya Lab Windows CVI LTSpice IV Orcad Verilog HDL (Xilinx)


Rolul în echipă

Scrierea softului Proiectare Interfață Grafică

Electromobility

Potoc Teodora Simona

Educație

Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iași, Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației


Județ

Bacău


Abilități tehnice

Utilizarea aparatelor de masură și control Proteus MatLab MPLab C++ Orcad pachetul Office


Rolul în echipă

Proiectare circuite in Proteus Implementarea circuitelor pe plăcuțe Design (mecanică)

Electromobility

Timofte Alexandru Iulian

Educație

Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iași, Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației


Județ

Vaslui


Abilități tehnice

Utilizarea aparatelor de masură și control Proteus MatLab MPLab C++ C Orcad pachetul Office


Rolul în echipă

Construire invertoare Implementarea circuitelor pe plăcuțe Construire mașină


Iași, 10 mai 2014. Cea de a opta ediție a Competiției Tehnice Studențești, organizată în locația Continental din Iași a reunit și anul acesta peste 100 de viitori ingineri, studenți ai facultăților tehnice. Evenimentul, organizat în 9 și 10 mai, a fost dedicat tuturor studenților facultăților cu profil tehnic, care au dorit să își testeze cunoștințele și să răspundă unei provocări tehnice interesante, ce poate fi punctul lor de pornire în construirea unei cariere de succes în domeniu. Continental a oferit premii în valoare totală de 2700 Euro: locul I - 1100 Euro, locul II – 800 Euro, locul III - 500 Euro precum și premiul special ”Electro-mobility Online” în valoare de 300 Euro. Acesta a fost acordat echipei care a reușit cea mai susținută promovare a sa și a competiției studențești Electro-mobility3.

Provocarea seniorilor, dedicată studenților care au trecut cu brio de anul I de studiu a fost lansată în octombrie 2013, când studenţilor facultăţilor tehnice din Iaşi, Suceava, Bacău, Galaţi şi Chişinău li s-a propus o nouă temă de gândire sub sigla „Electro - Mobility 3 – Oameni și Mașini”. În urma evaluării proiectelor propuse, au fost acceptate 30 de echipe, dintre care 20 de la Universitatea Tehnică Gh. Asachi din Iaşi, o echipă de la Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa Iași, 2 echipe de la Universitatea Tehnică a Moldovei din Chișinău, 6 echipe de la Universitatea Tehnică Ştefan cel Mare din Suceava, și o echipă de la Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi. Continental a sprijinit financiar 25 din echipele clasate cu suma totală de 5000 Euro.

“Peste 60 din câștigătorii edițiilor precedente au ajuns colegi cu noi și asta ne bucură și ne dă încredere că acest proiect continuă să adune o dată pe an talentele tehnice ale regiunii. Așteptările noastre au fost pe măsură: au lucrat în echipă, au împărtășit din cunoștințele lor și în final s-au bucurat să vadă mașinile ajunse la linia de final. ” a declarat Marius Lupu, directorul locației Continental din Iași.

Echipa câştigătoare a fost echipa cu numărul 13 în concurs - DINO - Universitatea Tehnică Gh. Asachi Iași, Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, membrii echipei: Barcan Roxana-Adriana, Potoc Teodora-Simona, Timofte Alexandru-Iulian, profesor coordonator Dobrea Dan Marius

Cu o cifră de afaceri de 33,3 miliarde de euro în 2013, Continental se numără printre cei mai importanţi furnizori pentru industria auto la nivel mondial. Cu produsele sale din domeniul sistemelor de frânare, al sistemelor şi componentelor de propulsie şi de rulare, panouri de bord, soluţii infotainment, sisteme electronice pentru autovehicule, anvelope şi produse tehnice din elastomeri, Continental îşi aduce contribuţia la siguranţa deplasărilor şi protejează clima. În plus, Continental este un partener competent în comunicarea auto interconectată. Pentru Continental lucrează în prezent aproximativ 178.000 de angajaţi în 49 de ţări. Până la sfârşitul anului 2013, Continental a investit peste 830 de milioane de euro în activităţile din România. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și trei centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie al anvelopelor pentru Europa de Est, în Săcălaz. Continental avea la finalul anului 2013 peste 13.000 de angajaţi și își va mări echipa cu peste 1.500 noi membri în România.

Contact

Informații de contact organizatori

Email: 07IAuniversity.iasi@continental-corporation.com
Telefon: 004-0232-30-72-47 / 004-0232-30-70-70
Adresa: Bd. Poitiers nr. 6, 700671 Iași, Iași
Website: www.continental-corporation.com
www.romania.careers-continental.com
www.continental-people.com
www.facebook.com/ContinentalCareer
videoportal-en.continental-corporation.com

Trimite formular

Nume și prenume

E-mail

Subiect

Mesaj

Poți găsi toate oportunitățile Continental de angajare, naționale și internaționale, într-un singur site. Creează-ți un profil și aruncă o privire! Aplică