Echipa Mecatronicii

Electromobility

Stanciu Florin

Educație

Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iași, Facultatea de Mecanică


Județ

Iași


Abilități tehnice

Motivatie necesara in atingerea scopurilor


Rolul în echipă

Responsabil hardware

Experiență relevantă în domeniu

Summer Internship Conex Distribution , departamentul tehnic-dezvoltare

Electromobility

Movileanu Florin Ionut

Educație

Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iași, Facultatea de Automatică și Calculatoare


Județ

IașiRolul în echipă

Responsabil programare

Electromobility

Scripcaru Mihai

Educație

Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iași, Facultatea de Mecanică


Județ

BacăuRolul în echipă

Responsabil mecanica

Iași, 16 mai 2016. Ediţia aniversară a Competiției Studențești „Continental Electro – Mobility“ a stabilit o premieră: membrii echipelor care s-au clasat pe podium au primit contracte de angajare în cadrul Continental Iaşi. În cei 10 ani de concurs, 331 de echipe s-au înscris în competiţia studenţească.

57 de echipe s-au înscris la ediţia din acest an, iar cele mai bune 25 s-au întrecut în finalele care au avut în 14 şi 15 mai. Echipe din Bucureşti şi Cluj au participat, în premieră, la „Continental Electro – Mobility“.

„A fost o ediţie aniversarsă de succes. Am observat o îmbunătăţire foarte mare a proiectelor faţă de anul trecut, sigur au ajutat şi etapele intermediare de evaluare. Ne bucurăm că putem să oferim studenţilor posibilitatea de a participa la această competiţie, care îi va ajuta în viitoarea lor carieră. Şi în acest an am văzut mulţi studenţi talentaţi şi pasionaţi şi le dorim mult succes în continuare, iar pe câştigătorii de pe primele trei locuri, viitori colegi, îi asteptam la Continental să semneze contractele“, a spus Marian Petrescu, directorul locaţiei din Iaşi a Continental.

Ca şi anul trecut, echipele înscrise au construit mașini electrice create dintr-un sistem format din patru părți:
- Controlul a două motoare electrice brushless;
- Controlul direcţiei asistate electric de un motor;
- Transmiterea datelor în sistemele de control ale vehiculului;
- Implementarea comunicaţiei de tip Client – Server.

Echipa câştigătoare a fost „Mecatronicii“ de la Facultatea de Mecanică, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi“ din Iaşi: Stanciu Florin, Movileanu Florin Ionuț, Scripcaru Mihai , echipa coordonata de Dl. Prof. Conf. Radu Drosescu.

„Anul acesta am participat pentru prima oară la această competiţie şi ne-am simţit foarte bine. Se pare că ideile simple dau rezultate bune întotdeauna. Suntem foarte mândri că ne-am păstrat titlul de câştigător şi în cadrul curselor speciale, mai ales în faţa maşinii construite de către echipa Continental“, au spus membrii echipei câştigătoare.

Echipa câştigătoare a primit 1.100 de euro, 800 de euro au primit studenţii clasați pe locul doi și 500 de euro– ultimii de pe podium.

Concern Continental
Continental dezvoltă tehnologii inteligente pentru mobilitatea oamenilor şi a bunurilor acestora. În calitate de partener de încredere, furnizorul internaţional de componente auto, producător de anvelope şi partener industrial oferă soluţii durabile, sigure, confortabile, individuale şi la preţuri accesibile. Prin cele cinci divizii ale sale, Chassis & Safety, Interior, Powertrain, divizia pentru anvelope şi ContiTech, concernul a înregistrat în anul 2015 o cifră de afaceri de aproximativ 39,2 miliarde de euro şi are în prezent aproximativ 212.000 de angajaţi în 55 de ţări.

Continental în România
În perioada 1999-2015, Continental a investit 1.130 de milioane de euro în activităţile din România. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie al anvelopelor în București. Continental avea la finalul anului 2015 aproximativ 16.500 de angajaţi și își va mări echipa în 2016 cu peste 1.000 noi membri în România.

Contact

Informații de contact organizatori

Email: 07IAuniversity.iasi@continental-corporation.com
Telefon: 004-0232-30-72-47 / 004-0232-30-70-70
Adresa: Bd. Poitiers nr. 6, 700671 Iași, Iași
Website: www.continental-corporation.com
www.romania.careers-continental.com
www.continental-people.com
www.facebook.com/ContinentalCareer
videoportal-en.continental-corporation.com

Trimite formular

Nume și prenume

E-mail

Subiect

Mesaj

Poți găsi toate oportunitățile Continental de angajare, naționale și internaționale, într-un singur site. Creează-ți un profil și aruncă o privire! Aplică