Ediții anterioare ale competiției

Ediția 2010

Iaşi, 15 mai 2010 – Continental Automotive Iaşi, subsidiară a Corporaţiei Continental, unul dintre cei mai importanţi furnizori de componente pentru industria automobilelor, şi-a deschis porţile pentru vizitatori pe data de 15 mai. Evenimentul, ajuns la cea de-a 5-a ediţie, se adresează studenţilor, prin organizarea anuală a Competiţiei Studenţeşti, dar şi profesioniştilor din domeniile software, hardware şi mecanică, dornici să cunoască provocările şi noutăţile oferite de industria auto globală.

Pornind de la un nou concept, Continental Automotive Iaşi le-a propus studenţilor facultăţilor tehnice din Iaşi, Suceava, Galaţi şi Chişinău trei teme de gândire:
· Target race - drive an electrially propelled car and stop precisely on target
· Active electric motor control for high dynamic environment
· Power Closing with CFL

De asemenea, Continental Automotive Iaşi a oferit fiecărei echipe participante suma de 80 euro pentru a veni în sprijinul proiectelor dezvoltate în cadrul competiției.

Echipa care a reuşit să programeze o maşină de curse electrică să se oprească într-un anumit loc a fost una dintre echipele din Suceava, de la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, compusă din Boghi Constantin, Crăciun Andrei Cătălin, Filip Daniel. Profesor coordonator: Ciufudean Călin.

Echipa câștigătoare în cadrul celui de al doilea proiect a fost din Suceava, de la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, compusă din Bîrsan Valentin, Chirilă Dan, Fodor Alexandru. Profesor coordonator: Eugen Coca.

Ultimul proiect a fost cel mai bine dezvoltat de către o echipă din Iași, de la Facultatea de Automatică și Calculatoare, formată din Antoniu Gabriel, Baitoiu Vadim, Ciofu Dragoș. Profesor coordonator: Alexandru Bârleanu.

Galerie foto

imagine-galerieimagine-galerieimagine-galerieimagine-galerieimagine-galerieimagine-galerieimagine-galerieimagine-galerieimagine-galerieimagine-galerieimagine-galerie
Vezi și alte ediții

Contact

Informații de contact organizatori

Email: 07IAuniversity.iasi@continental-corporation.com
Telefon: 004-0232-30-72-47 / 004-0232-30-70-70
Adresa: Bd. Poitiers nr. 6, 700671 Iași, Iași
Website: www.continental-corporation.com
www.romania.careers-continental.com
www.continental-people.com
www.facebook.com/ContinentalCareer
videoportal-en.continental-corporation.com

Trimite formular

Nume și prenume

E-mail

Subiect

Mesaj

Poți găsi toate oportunitățile Continental de angajare, naționale și internaționale, într-un singur site. Creează-ți un profil și aruncă o privire! Aplică