Instrucțiuni pentru crearea contului și înregistrarea în competiție

Înscrierea la concurs se face prin deschiderea unui cont de către fiecare participant (membru al echipei cât și pentru echipă), alegerea competiției la care participă și completarea în întregime a formularelor disponibile. Pașii care trebuie urmați sunt descriși mai jos.

În cazul participanților care au deschise conturi pe portalul competiției (www.electromobility.ace.tuiasi.ro) din edițiile anterioare ale competiției, acele conturi pot fi folosite în continuare cu condiția actualizării datelor, conform instrucțiunilor de pe portal. După actualizarea datelor, aceștia vor urma instrucțiunile de mai jos, începând cu pasul 2.

1. Crearea unui cont de participant

Fiecare participant trebuie să își creeze un cont aici ca în exemplul de mai jos.
add_user


* Este obligatoriu ca toate câmpurile formularului de înregistrare să fie completate. De asemenea, utilizatorul trebuie să citească și să fie de acord cu Termenii și condițiile de utilizare a site-ului si cu utilizarea si prelucrarea datelor cu caracter personal pentru a se putea înregistra.
După înregistrare, participantul va primi un mail de confirmare pe adresa de e-mail pe care a introdus-o în formular. În cazul în care perioada înscrierilor pentru concurs s-a încheiat și un participant își deschide cont pentru a fi adăugat sau înlocuit în cadrul unei echipe deja înscrise în concurs, această etapă finalizează înregistrarea sa, urmând ca un membru al echipei din care dorește să facă parte să îl adauge sau să îl înlocuiască prin intermediul formularului destinat acestei acțiuni. În cazul în care perioada de înscrieri pentru concurs este deschisă, participanții trebuie să urmeze și etapele de mai jos pentru finalizarea înregistrării în competiție.

2. Alegerea competiției

Fiecare utilizator trebuie să aleagă competiția la care dorește să participe în cadrul ediției curente a competițiilor Electro-Mobility, accesând Competiții -> Înregistrare în competiție din meniul lateral. Participanții trebuie să aibă în vedere faptul că înregistrarea lor într-o competiție este validă doar daca respectă regulamentul competiției respective.
choose_competition

3. Crearea unui cont pentru echipa participantă

După ce fiecare participant și-a creat propriul cont, el trebuie să se înregistreze în echipa din care dorește să facă parte pe parcursul desfășurării competiției. Fiecare echipă trebuie să își creeze un cont aici (formular disponibil doar pentru utilizatorii înregistrați). Contul echipei va fi creat de un singur membru al echipei respective care va completa informațiile de înregistrare ale echipei și îi va adăuga în formular pe ceilalți membri ai echipei. Pentru aceasta, toți membrii echipei trebuie să aibă deja creat un cont de participant, iar cel care înregistrează contul echipei trebuie să cunoască numele de utilizatori ale tuturor membrilor acesteia, precum și alte informații specifice.
add_team_info_example


În formularul de înregistrare a membrilor echipei, vor fi adăugate automat informațiile participantului care creează contul echipei. Prin apăsarea butonului Adaugă membru, acesta îi poate adăuga și pe ceilalți participanți cu care dorește să fie în echipă. În noul formular apărut, se introduce numele de utilizator al membrului, se așteaptă completarea automată a câmpurilor din stânga formularului și se introduc informațiile necesare în câmpurile libere din dreapta formularului. Trimiterea formularului de înregistrare a echipei este posibilă doar dacă s-au introdus 3 sau 4 membri în echipă.


3.1 Completarea formularului cu date necesare pentru decontare

Aceste campuri trebuie completate cu datele unui singur membru din echipa care VA FI PREZENT IN ETAPA DE TESTARE.

decontare


* Este obligatoriu ca toate câmpurile formularului de înregistrare să fie completate.
După înregistrarea echipei, fiecare membru va primi un mail de confirmare. Actualizarea informațiilor echipei se poate face doar până în momentul în care eligibilitatea echipei este setată de către organizatori, iar modificarea membrilor echipei este posibilă doar după explicarea motivelor și acceptarea acestora de către organizatori.

Contact

Informații de contact organizatori

Email: 07IAuniversity.iasi@continental-corporation.com
Telefon: 004-0232-30-72-47 / 004-0232-30-70-70
Adresa: Bd. Poitiers nr. 6, 700671 Iași, Iași
Website: www.continental-corporation.com
www.romania.careers-continental.com
www.continental-people.com
www.facebook.com/ContinentalCareer
videoportal-en.continental-corporation.com

Trimite formular

Nume și prenume

E-mail

Subiect

Mesaj

Poți găsi toate oportunitățile Continental de angajare, naționale și internaționale, într-un singur site. Creează-ți un profil și aruncă o privire! Aplică